Diamondlabels (TT) Thermal Transfer Printermedia


Thermal Transfer is een techniek waarbij er door hitte inkt word overgebracht van een inktlint op het label materiaal. 

Bij deze techniek is niet alleen het label materiaal van belang voor het behalen van een optimaal resultaat. Het is van groot belang om het juiste label materiaal te combineren met het juiste type inktlint. Alleen bij een juiste combinatie van label materiaal en inktlint komt een optimaal resultaat tot stand.

Thermal Transfer materialen zijn er in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Er zijn naast de gebruikelijke papier en kunststof soorten ook vele specialistische materialen. Zo word de Thermal Transfer "Thermische Overdracht" print techniek ook gebruikt voor typeplaatjes, waslabels in kleding, voor langdurig archiveren, matraslabels, plantstekers, hangkaartjes, juwelierslabels, etc.

In het onderstaande overzicht treft u de meest voorkomende soorten uit ons assortiment. De meer specialistische materialen zijn op aanvraag beschikbaar. Heeft u vragen over de onderstaande materialen of zoekt u een speciaal materiaal voor uw toepassing?
Neem dan contact met ons op voor advies.

16 november 2017

DTT0001, mat papier

Thermal Transfer

Beschrijving:Standaard mat thermal transfer papier.Deze print media is geschikt voor de vele toepassingen waarbij de levensduur van belang is waardoor een thermal direct papier niet voldoet. Gebruik deze media in combinatie met een WAX ...