AANGEPASTE MARKETING EN DOCUMENTEN

EEN GOEDE INDRUK EN VERZORGDE DOCUMENTATIE.

Onze resellers kunnen rekenen op net dat beetje extra.

Van inkoopprijslijsten tot advies-verkoopprijslijsten, van merkbrochures tot zelfgeschreven stappenplannen voor  eindgebruikers, wij stellen het graag beschikbaar. Op verzoek passen wij de documentatie aan aan de huisstijl van de reseller incl. bedrijfslogo en contactgegevens.

Onze resellers zijn niet gewoon maar klanten die goederen bestellen en facturen betalen, maar zijn een partner waarmee we graag samenwerken om de markt te ontwikkelen en samen tot een succes te komen.


Etiketten, tickets en assettags, naast de toepassingen die het juiste materiaal en de juiste printtechniek vereisen, is budget uiteraard ook een factor die meespeelt.

Wij hebben documentatie en ondersteunende materiaaloverzichten van ons assortiment beschikbaar. Voor prijsinformatie van materiaal in een afwijkende maat en/of vorm vragen wij contact met ons op te nemen.


Naast merkenbrochures kan u ook terecht voor zelfgeschreven handleidingen, how-to's en aangepaste brochures voor bepaalde producten en/of specifieke toepassingen.

Een duidelijk en overzichtelijk stappenplan voor installatie van de ColorWorks printer, maar ook de meest gemaakte fouten op een rij, stellen wij graag beschikbaar voor de eindgebruiker.


Standaard leveren wij alle documenten digitaal aan als PDF bestand. Indien anders gewenst denken wij graag mee in mogelijkheden voor bijvoorbeeld bestanden voor advertenties.

Maak door verzorgde documentatie te versturen in “eigen” huisstijl een goede indruk en blijf herkenbaar in beeld.

Mist u bepaalde bestanden?

LAAT HET ONS WETEN EN WIJ KIJKEN WAT WE KUNNEN DOEN.

Ontbreekt het aan documentatie voor specifieke toepassingen waar regelmatig vraag naar is, of een how-to document wat herhaalde uitleg/support aan de telefoon voorkomt… wij doen graag net die ene stap extra en stellen het graag beschikbaar.