Gratis assettag samples

De materiaal keuze bij assettags is vaak wat lastiger dan van te voren gedacht wordt.
Zeker als er verschillende eigenschappen gevraagd worden die niet te combineren zijn in één product.

Naast ons advies bieden wij tevens de mogelijkheid om, gratis en geheel vrijblijvend, een sample pakket aan te vragen. Met deze samples kan er getest worden of het materiaal werkelijk voldoet voor de betreffende toepassing. 

Image

Gratis samples

Zodra het aanvraag formulier is ingevuld zorgen wij dat er per post een set samples wordt toe gestuurd.

Materialen testen

Zodra de materialen zijn ontvangen kunnen deze getest worden op de werkelijke ondergrond. Zo is de hechting en duurzaamheid te testen.

Voor het goed testen van de assettag materialen is het van belang een aantal belangrijke punten in acht te nemen. Deze hebben punten hebben betrekking op het testen van de hechting.

Om de hechting goed te testen moet de ondergrond stof en vet vrij zijn. Daarnaast is de hechting niet direct 100%. Na 24 uur is de hechting op ca. 80% en na 48 uur op ca. 95%. 

Inhoud van het sample pakket

In het sample pakket vind u van alle assettag materialen wat voorbeelden. Deze voorbeelden zijn, om een goed idee te geven van de mogelijkheden, verschillen van vorm, maat en bedrukking. Zo is gelijk het verschil in kleuren op de verschillende matetalen zichtbaar en een eerste indruk van de mogelijke vormen. 

Aanvraag formulier: