DIA717, Transparant PP

Levi van der Molen

Beschrijving:

Transparante labels kunnen voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Echter is een zogenaamd No Label Look label printen met een inkjet printer niet haalbaar. De coating die de inkt moet opnemen zal altijd een lichte waas tot gevolg hebben. Hierdoor is het duidelijk zichtbaar dat er een label geplaatst is.

Om een goede overweging te maken of de DIA717, of eventueel het alternatief DIA700EC, geschikt is voor uw toepassing adviseren wij om ten alle tijden eerst sample aan te vragen. 

Specificaties:

Grammage: 80 ± 6 g/m²
Dikte: 83 ± 7 μm
Transparantie: 87 ± 3 %
Stiffness (MD): 19 ± 3 mN
Stiffness (CD): 29 ± 1 mN

Eigenschappen:

Water bestendig
Coating kan beschadigen
Lijmkracht
Permanent universeel
Print kwaliteit
Coating geeft melkkleur
Kleur opbrengst
Mooie frisse kleuren, donkere volvlakken vermijden

Toelichting eigenschappen:

De bovenstaande materiaal eigenschappen zijn het resultaat van het uitvoerig testen van de materialen in combinatie met de kleuren label printers uit de Epson Colorworks range (TM-C3500, TM-C7500(G) & GP-C831).

Deze eigenschappen geven een eerlijk en goed beeld van de kwaliteit. Toch adviseren wij ten alle tijden om, voor het plaatsen van bestellingen, een sample rol op te vragen om zelf te testen.  

Het staat Smart2B ten alle tijden vrij om, zonder melding vooraf, wijzigingen in het materiaal door te voeren indien Smart2B dit om welke rede dan ook noodzakelijk acht.