ASSETTAGS ONDER PRIVATE LABEL

WIJ HELPEN ONZE RESELLERS GRAAG MET EEN PRIVATE LABEL VERPAKKING VOOR ASSETTAGS.

Resellers zijn over het algemeen niet blij met een verpakking waarop gerefereerd wordt naar hun leverancier. Speciaal voor hun bieden wij een private label oplossing waarbij de container of andere verpakking van bijv. hun eigen logo, NAW-gegevens of andere informatie voorzien wordt. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, in blanco doos dropshippen naar de eindgebruiker incl. pakbon van de reseller.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN.

Smart2B helpt de reseller graag de eindgebruiker tevreden te houden maar minstens net zo belangrijk is hun eigen succes. Smart2B kan d.m.v. private labeling hierbij helpen als het gaat om herkenning en klantbinding.

VERPAKKING

Een belangrijk onderwerp van ons product is de verpakking. Wij bieden de mogelijkheid de container te voorzien van eigen label/logo, contactgegevens en design. Hierdoor blijft de reseller gegarandeerd “in beeld” van de eindgebruiker zonder in te leveren op kwaliteit of compleetheid van de verpakking.

EIGEN LAY-OUT DIGITALE SAMPLES

De digitale samples die wij maken zijn een eerste impressie. Deze pdf kunnen wij op verzoek aan de ”reseller” huisstijl aanpassen. Wij voorzien de samples van het logo en/of andere gegevens waarna de reseller deze door kan sturen naar zijn klant als zijnde hun eigen product.

DROPSHIPMENTS

Om levertijden zo kort mogelijk te houden kunnen wij bestellingen van A tot en met Z verzorgen.
Als een bestelling eerst de omweg naar de reseller moet maken om vervolgens doorgestuurd te worden naar de eindgebruiker levert dit onnodig veel vertraging op. Geeft het uit handen aan ons, wij verzorgen een dropshipment naar de eindgebruiker, incl. blanco- of pakbon van de reseller.