Godex HD830i

Ivar van der Molen

Godex HD830i

Desktop Thermal Transfer labelprinter


Printsnelheid
102 mm. p/s

Printer resolutie
300 DPI

AANSLUITMOGELIJKHEDEN
USB 2.0, USB host (type A), Ethernet & serieel

Advies prijs
2695
excl. BTW

Wie moet hier vanaf weten?

Godex G500 labelprinter

SPECIALE MOGELIJKHEDEN

Grote labels

4 inch te klein? Labels op A4 formaat printen?

8" labelprinter

Met een 8" inch labelprinter is breedte vrijwel nooit een probleem. Print eenvoudig tot wel 219,5 mm breed en met een maximale doorvoerbreedte van 255 mm.

Robuust en betrouwbaar

Betrouwbaarheid is belangrijk, zeker binnen industriële omgevingen.

voor zware omstandigheden

De Godex HD830i is gebouwd om te functioneren in de meest veeleisende omgevingen. De metalen kast en betrouwbare mechanische delen zorgen er voor dat de printer zeer betrouwbaar is en blijft.

 • Standaard incl. 10" unwinder

  De Godex HD830i wordt standaard geleverd incl. externe 10" unwinder voor gemakkelijk en snel wisselen van de labelrollen.

 • Aansturingsmogelijkheden

  DE Godex HD830i is standaard voorzien van o.a. een ethernet aansluiting en een USB host. Optioneel is hier nog wifi en bluetooth aan toe te voegen.

 • Robuust en betrouwbaar

  De metalen behuizing en de mechanische delen van de printer maken de Godex HD830i geschikt voor de meest veeleisende omgevingen.

 • 300DPI op 8" inch

  De Godex HD830i combineerd het gemak van 8 inch labels printen met een resolutie van 300 DPI voor haar scherpe afdrukken en betrouwbare barcodes.

  Specificaties:


  Printtechniek: Thermal transfer / Thermisch direct
  Resolutie: 300 DPI
  Print snelheid: 102 mm. p/s
  Printbereik: Max 219,5 mm.
  Media breedte: Min 108 mm. / Max 255mm.
  Detectie: Gap, Black-Mark, punch holes & Endless
  Interface: Ethernet, USB 2.0, USB-Host & serieel
  Max label lengte: 1.016mm.

  Supported printer languages: GZPL, EZPL & GEPL
  Autocutter: Optioneel
  Gewicht: 13,6kg
  Printerdriver: Windows, Linux, Mac OS
  Printer DLL:  Android, Windows mobile

  Specsheet downloaden

  Beschrijving:


  De Godex HD830i is een industriële label printer voor toepassingen waar de reguliere breedte van 4" inch niet toereikend is.

  Met de HD830i barcodelabel printer brengt Godex een 8 inch (219,5mm) labelprinter op de markt voor industriële toepassingen. Deze labelprinter functioneert o.a. binnen de chemische industrie voor gevaren labels op IBC's en vaten maar ook binnen de transport wereld en vele andere markten waar om grotere labels gevraagd wordt is de Godex HD830i een printer die aan alle verwachting voldoet. 

  Door de breedte van 8" inch te combineren met een resolutie van 300 DPI kunnen de meest complexe labels met bijvoorbeeld kleine letters en haar scherpe barcodes gemakkelijk in grote hoeveelheden geprint worden. Om het wisselen van de relatief grote labelrollen eenvoudig te maken, en om de labelprinter relatief compact te houden, is de Godex HD830i voorzien van een 10" inch unwinder. 

  Naar alle genoemde zaken zoals 300DPI, 8" inch breedte en betrouwbaarheid, is de Godex HD830i is voorzien van vele extra’s waaronder een 3,2" LCD touchscreen voor gemakkelijke bediening en snel uitlezen van eventuele problemen. Ook in aansluitingen schiet deze printer niets te kort. Zo is de Godex HD830i standaard voorzien van ethernet, USB 2.0 (type-B) en een USB host (Type A) aansluitingen. Ook een seriële poort is standaard aanwezig. Toch nog niet genoeg? Optioneel is hier nog Wifi en Bluetooth aan toe te voegen. 

  Het uiterlijk van de Godex HD830i serie oogt robuust en professioneel.
  Voor industriële toepassingen waarbij betrouwbaarheid gecombineerd moet worden met een extra grote breedte van labels bied de Godex HD830i de uitkomst.

  Accessoires:


  Godex HD830i blog posts.

  Alles
  Godex

  Afbeeldingen

  No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

  Downloads

  Alles
  Brochure
  Case study
  Firmware
  Handleiding
  Optionele software
  Printer drivers
  Specsheet
  Technical reference guide