DIA400F, glossy papier Diepvries

Levi van der Molen

Beschrijving:

Wanneer uw producten met label en al in de diepvries doet kan het zijn dat de standaard verlijming op de DIA400 niet voldoende hecht op kunststof verpakkingen.
Daarvoor heeft u een speciale lijm nodig die ook nog een goede hechting behoud bij lagere temperaturen. Dit glanzend papier is voorzien van een lijm die u kunt gebruiken voor in de diepvries.

Voor het plaatsen (plakken) van de labels is een temperatuur van minimaal 5 graden Celsius raadzaam. Bij het opplakken van het label bij lagere temperaturen kan de hechting niet optimaal tot stand komen.

Specificaties:

Grammage: 86 ± 4 g/m²
Dikte: 102 ± 6 μm
Opacity: 87 ± 3 %
Whiteness CIE (fs): 155 ± 5 %
Smoothness (fs) (Bekk): > 110 sec
Stiffness (MD): 5 ± 3 mN
Stiffness (CD): 2 ± 1 mN

Eigenschappen:

Water bestendig
Papier verpulverd bij wrijving.
Lijmkracht
Speciaal voor extra lage tempraturen
Print kwaliteit
Glossy afdruk
Kleur opbrengst
Goed

Toelichting eigenschappen:

De bovenstaande materiaal eigenschappen zijn het resultaat van het uitvoerig testen van de materialen in combinatie met de kleuren label printers uit de Epson Colorworks range (TM-C3500, TM-C7500(G) & GP-C831).

Deze eigenschappen geven een eerlijk en goed beeld van de kwaliteit. Toch adviseren wij ten alle tijden om, voor het plaatsen van bestellingen, een sample rol op te vragen om zelf te testen.  

Het staat Smart2B ten alle tijden vrij om, zonder melding vooraf, wijzigingen in het materiaal door te voeren indien Smart2B dit om welke rede dan ook noodzakelijk acht.