MEER SERVICE DAN VERWACHT!

Meer doen dan alleen de assettags leveren.

Smart2B levert assettags met extra service…

Meer informatie over onze service vindt u onderstaand, ontbreekt er iets of zijn er speciale wensen? Ook dan denken wij graag mee.

GRATIS LAY-OUT

Wij zijn trots en willen dat de klant dat ook is. 

Onze designers houden zich dagelijks bezig met nieuwe lay-outs van eigendomsetiketten. 
Dit doen we gratis en zonder verplichtingen,  ook wanneer er uiteindelijk geen bestelling volgt.

Meer weten?

Nummer beheer

Een dubbel nummer binnen het assetbeheer kan tot enorme problemen leiden. Wij checken bij elke nieuwe bestelling welke nummers reeds geproduceerd zijn en houden dus een extra oogje in het zeil.

Ook voor organisaties die met verschillende IT partners werken voor het leveren van de hardware waar de assettags reeds geplaatst zijn bieden wij mogelijkheden voor het bijhouden van de nummerreeksen per hardware leverancier.

Meer weten?

De verpakking

Bij levering ontvangt u de assettags in een hersluitbare container incl. schoonmaakdoekje en Surfacecleaner. Door de ondergrond vooraf te ontvetten met de Surface cleaner wordt de hechting geoptimaliseerd

Meer weten?

Privatelabel

Resellers zien over het algemeen liever hun privat label op de verpakking zonder enige referentie aan Smart2B… wij hebben hier begrip voor. Desgewenst voorzien we de verpakking met eigen label/logo en versturen direct naar de eindgebruiker uit naam (eventueel met pakbon) van de reseller.

Zo zijn private label assettags voor resellers gemakkelijk te leveren en profiteert men toch van onze gratis service!

Meer weten?