ADVIES EN ONDERSTEUNING

EEN EERLIJK EN PERSOONLIJK ADVIES VOOR ELKE TOEPASSING OF PROBLEEM

Er zijn veel standaard oplossingen voor het printen van labels, tickets en andere media. Zo worden verzendetiketten doorgaans vanuit het softwarepakket van de vervoerder geprint en worden labels relatief eenvoudig geprint vanuit diverse ERP systemen.

Toch blijven er toepassingen waar enkel het plaatsen van de printer met een rol etiketten niet toereikend is. Specifieke toepassingen waarvoor verder gekeken moet worden dan enkel de printer en de media… voor dit soort toepassingen denken wij graag mee om tot de juiste oplossing te komen.


Om de kosten van het gebruik van een inkjet printer te kunnen bepalen dient er naar andere variabelen gekeken te worden dan bij een thermische printer.

Deels zijn de kosten afhankelijk van het inktverbruik èn vervanging van de printkop, wat overigens niet geldt voor de Epson printers, Epson vindt namelijk dat de printkop net zo lang mee moet gaan als de printer zelf.

Smart2B helpt u graag om op een eerlijke manier de kosten inzichtelijk te maken.


Helaas is het niet zo dat alle media geschikt is voor alle inkjet labelprinters.
Gaat u voor kwaliteit dan is het van belang dat u kiest voor media met de juiste inkjet-coating.

Het brede assortiment media voor inkjet labelprinters biedt voor elke toepassing de juiste media, zelfs voor diepvries-toepassingen met speciale verlijming.


Bewezen betrouwbaarheid.

Er is niets erger dan stilstand in de productie of leverafspraken niet na kunnen komen.

Smart2B kiest dan ook voor het leveren van merken die hun betrouwbaarheid hebben bewezen.

Geen enkele oplossing is 100% storingsvrij en daarom staan wij klaar om storingen telefonisch snel op te lossen zodat u snel weer verder kan.

MAAK EEN AFSPRAAK, WIJ BRENGEN GRAAG EEN BEZOEKJE

WIJ LEREN GRAAG een BEDRIJF KENNEN OM TE KUNNEN VOORZIEN in EEN GOED ADVIES.

Op dit moment bestaan er in de markt verschillende inkjet labelprinter merken maar eigenlijk komt het neer op 3 verschillende technologieën die gebruikt worden t.w., MemJet sytemen, Canon Bubble Jet en Epson die hun technologie voor zichzelf houdt.

Memjet systemen vind je tegenwoordig overal en de meest bekende zijn Trojan, VIP Color, I-Cube & Afinia.

Canon BubbleJet technologie vind je in de Benelux aanzienlijk minder en de meest bekende zijn zijn Kiaro! en SwiftColor.

Contact opnemen voor een afsrpaak