DIA050O, mat papier opaque

Levi van der Molen

Beschrijving:

De inkjet DIA050O is vrijwel gelijk aan de DIA050 mat inkjet papier. Het verschil zit in de lijmlaag. De opaque lijmlaag (zwart/donker grijs van kleur) van dit materiaal voorkomt het doorschijnen van de ondergrond.

In sommige gevallen is het, om tal van redenen, noodzakelijk om een labelmateriaal te gebruiken welke voorkomt dat de ondergrond door het label zichtbaar is. Door de speciale opaque lijm wordt de ondergrond onzichtbaar gemaakt.

Specificaties:

Grammage: 100 ± 10 g/m²
Dikte: 120 ± 10 μm
Opacity: 88 ± 3 % (94 +/- 5 % incl. opaque verlijming)
Whiteness CIE (fs): 155 ± 5 %
Smoothness (fs) (Bekk): 100 ± 40 sec
Stiffness (MD): 4 ± 2 mN
Stiffness (CD): 1,5 ± 1 mN

Eigenschappen:

Water bestendig
Papier verpulverd bij wrijving.
Lijmkracht
Opaque permanent acryllijm tegen doorschijnen
Print kwaliteit
Luxe matting uitstraling
Kleur opbrengst
Diepe kleur en zwart afdrukken

Toelichting eigenschappen:

De bovenstaande materiaal eigenschappen zijn het resultaat van het uitvoerig testen van de materialen in combinatie met de kleuren label printers uit de Epson Colorworks range (TM-C3500, TM-C7500(G) & GP-C831).

Deze eigenschappen geven een eerlijk en goed beeld van de kwaliteit. Toch adviseren wij ten alle tijden om, voor het plaatsen van bestellingen, een sample rol op te vragen om zelf te testen.  

Het staat Smart2B ten alle tijden vrij om, zonder melding vooraf, wijzigingen in het materiaal door te voeren indien Smart2B dit om welke rede dan ook noodzakelijk acht.