DIA050R, 90gr mat removable

Levi van der Molen

Beschrijving:

De DIA050R is een inkjet media gebaseerd op de DIA050. Het is een inkjet gecoat mat papier, enkel in dit geval met een verwijderbare lijm.

De verwijderbare lijm soorten worden gebruikt in toepassingen waar het label, zonder de ondergrond te beschadigen, weer verwijderd moet kunnen worden.

Smart2B adviseert om verwijderbare media soorten altijd eerst te testen. Gratis samples van het materiaal kunnen worden toegestuurd om de hechting te kunnen beoordelen op de toepassing specifieke ondergrond. 

Specificaties:

Grammage: 100 ± 10 g/m²
Dikte: 120 ± 10 μm
Opacity: >88%
Whiteness CIE (fs): 155 ± 5 %
Smoothness (fs) (Bekk): 100 ± 40 sec
Stiffness (MD): 4 mN
Stiffness (CD): 1,5 mN

Eigenschappen:

Water bestendig
Papier verpulverd bij wrijving.
Lijmkracht
Verwijderbaar
Print kwaliteit
Luxe matting uitstraling
Kleur opbrengst
Diepe kleur en zwart afdrukken

Toelichting eigenschappen:

De bovenstaande materiaal eigenschappen zijn het resultaat van het uitvoerig testen van de materialen in combinatie met de kleuren label printers uit de Epson Colorworks range (TM-C3500, TM-C7500(G) & GP-C831).

Deze eigenschappen geven een eerlijk en goed beeld van de kwaliteit. Toch adviseren wij ten alle tijden om, voor het plaatsen van bestellingen, een sample rol op te vragen om zelf te testen.  

Het staat Smart2B ten alle tijden vrij om, zonder melding vooraf, wijzigingen in het materiaal door te voeren indien Smart2B dit om welke rede dan ook noodzakelijk acht.