GRATIS DESIGN

EEN PROFESSIONEEL ONTWERP ASSETTAGS

Wij zijn trost op onze producten en helpen graag bij de opmaak van een professioneel design assettag, alles onder de naam service dus gratis en vrijblijvend.

HET IS NIET ZOMAAR EEN STICKER MET EEN NUMMER MAAR EEN DIAMONDLABEL ASSETTAG

Als de assettag zichtbaar is voor de gebruiker, en misschien wel uw klanten, wilt je dan niet dat deze er goed en professioneel uitziet? Moet het assetnummer duidelijk leesbaar zijn voor bijv. support? Snel apparatuur opnemen en oproepen vanuit een database? Is een goede barcode noodzakelijk?

HOE PAKKEN WE DIT AAN?

Om tot het beste design te komen hebben wij informatie nodig. Hierbij denken wij natuurlijk aan de gewenste formaat maar ook aan het logo, kleurstelling, oplopende nummering, barcode, QR-code etc.

1e opzet

We gaan aan de slag met een eerste opzet gebaseerd op de wensen van de klant. Mochten wij een ander idee hebben over een andere optie worden dit er twee of meer. Een reden van het alternatief dat wij bieden kan bijv. zijn dat de gewenste afmeting niet past bij het formaat van de barcode of de verhouding van het bedrijfslogo.

Commentaar en versie 2

Nadat het eerste voorstel blijken er vaak extra wensen of ideeën. Wij passen het voorstel aan naar aanleiding van de gegeven feedback en sturen versie 2 ter beoordeling.

NOG NIET TEVREDEN, TOCH ANDERE WENSEN OF EEN KLEINE AANPASSING?

Het kan… wij willen een mooi product leveren maar willen vooral dat klant, partner of reseller volledig achter het design staat.

WAT MOETEN WIJ WETEN?

Veel. Welke informatie vindt u hieronder.

LOGO EN CONTACT INFORMATIE

Is het gewenst om contact informatie te plaatsen van bijvoorbeeld de IT servicedesk, of moet het bedrijfslogo duidelijk in beeld voor als het device verloren raakt, dergelijke informatie is van belang om tot een design te komen welke alle nodige informatie bevat.

Logo bij voorkeur als vector bestand. (*.EPS, *.AI of *.pdf)
Voor een optimaal eindresultaat werken wij bij voorkeur met een vector bestand van het logo. Het verschil tussen een vector bestand en een reguliere afbeelding zit in de opbouw van de afbeelding. Een vector bestand kan oneindig uitvergroot worden zonder kwaliteitsverlies doordat de afbeelding is opgebouwd uit berekeningen waar een JPEG bestand is opgebouwd uit pixels. Meestal heeft de afdeling marketing deze bestanden tot hun beschikking dus informeer hiernaar.

UNIEKE NUMMERING EN BARCODE'S

Assettags voorzien van unieke nummering verwerkt in een 1D barcode of een 2D barcode? Of zijn er nog andere variabelen die geprint moeten worden?
Meer informatie over het bepalen van uw nummering vindt u op: de pagina je nummering bepalen.

MAAT EN VORM VAN DE ASSETTAG

De maat en vorm is bepalend voor de hoeveelheid informatie die op de assettags past. De afmeting is uiteraard afhankelijk van de apparatuur waar deze op geplaatst wordt en de ruimte die beschikbaar is voor de assettag.