TM-C3500

Levi van der Molen

Epson TM-C3500


printSnelheid
120 mm. p/s

Print duurzaamheid
BS5609 gecertificeerd

Printkwaliteit
Afdrukken zijn niet fotorealistisch

Printer betrouwbaarheid
zelfonderhoudend systeem

Kopen op businesslabels
CoverPlus informatie
Epson Colorworks TM-C7500(G)

Speciale mogelijkheden

Grote rollen gebruiken?

Grote aantallen printen, onbemand laten produceren
en print & apply toepassingen?

Re & Un-Winders zijn geweldig

Door een re- en/of un-winder kunt u grote rollen afwikkelen achter de printer en/of oprollen na het printen. Zo hoeft u minder vaak rollen te verwisselen en zijn de labels gemakkelijker te verwerken.

Duurzame afdrukken

Labels printen die bestand zijn tegen een groot scala aan chemicaliën zoals alcohol, aceton en olie?

BS 5609 gecerterficeerd

De DURABrite Ultra Pigmentinkt in combinatie met de PE matte labels zijn zo duurzaam dat ze zelfs BS5609 gecertificeerd zijn. Hierdoor een veel gebruikte printer in de chemie, laboratoria en logistiek.

 • Duurzame afdrukken

  Door het gebruik van pigment inkt i.p.v. dye-based inkt zijn afdrukken bestand tegen water, alcohol, aceton en vele andere vloeistoffen.

 • Lage kosten

  Een relatief lage aanschafwaarde in combinatie met laag inktverbruik maakt de Epson TM-C3500 een zeer kostenefficiënte oplossing voor een breed scala toepassingen.

 • Onderhoudsvrij

  Het vervangen van de printkop of andere onderdelen van deze printer is niet nodig.
  Alle onderdelen, waaronder de printkop, zijn ontwikkeld om de gehele levensduur van de printer mee te gaan.

 • Zeer compact

  Het compacte design van de printer en het relatief lage gewicht maakt de printer uitermate geschikt voor toepassingen op locatie zoals het printen van ExpoBadges op events.

 • Gebruiksvriendelijk

  De status van de printer en het inktniveau worden duidelijk weergegeven op het LCD scherm.

  Specificaties:


  Printtechniek: inkjet (pigment)
  Resolutie: 720x360 DPI
  Printsnelheid: 103 mm. p/s
  Printbereik: Max 104 mm.
  Media breedte: Min 30 mm. / Max 112mm.
  Detectie: Gap, Black-Mark & Endless
  Interface: Ethernet & USB 2.0
  Max label lengte: 1152 mm.

  Autocutter: Ja
  Gewicht: 12kg
  Afmeting: 310 x 283 x 261 mm (bxdxh)
  Printerdriver: Windows, Linux

  SPECSHEET DOWNLOADEN

  Beschrijving:


  De Epson ColorWorks TM-C3500 kleuren-etikettenprinter is de opvolger van model ColorWorks TM-C3400 en de kleinere broer van model TM-C7500.

  De Epson TM-C3500 kent naast veel niet direct zichtbare technische verbeteringen, ook een aantal verbeteringen welke wèl direct zichtbaar en merkbaar zijn. Dit model is voorzien van vier losse kleurencartridges i.p.v. een gecombineerde wat resulteert in een efficiënter gebruik en vooral lagere inktkosten. Tevens is de printer uitgebreid met een LCD scherm waar het inktniveau en de status van de printer direct af te lezen zijn.

  De ColorWorks TM-C3500 maakt, in tegenstelling tot veel andere merken, gebruik van pigmentinkten in plaats van dye-based inkt wat resulteert in een hogere kleuropbrengst en dus lagere kosten per print. Etiketten geprint met Epson ColorWorks labelprinters zijn door de gebruikte DURABrite Ultra Pigmentinkt watervast en bestand tegen vele andere vloeistoffen. Ook kan er in combinatie met de “matte” kunststofmedia GHS labels geprint worden die voldoen aan de BS5609 certificering voor chemische toepassingen.

  Het gebruik van Epson inkjet-labelprinters vergroot de flexibiliteit van uw organisatie als het aankomt op labels met kleur. Er kan snel geschakeld worden tussen verschillende bedrukkingen, afbeeldingen en andere variabelen. Het personaliseren van producten of het aanbieden van kleine volumes “private label” producten vormt geen probleem meer.

  We zullen hem steeds vaker zien bij de entree van beurzen, evenementen e.d. Een TM-C3500 “live” aan het printen van evenementen-badges (ExpoBadges). Voorgedrukte bezoekersbadges behoren tot het verleden want de badges worden “live” op locatie in kleur geprint dus geen overschot aan voorgedrukte badges en dus vriendelijker voor ons milieu.

  Het compacte design, gemakkelijke bediening, gewicht van slechts 12kg en de lage kosten in gebruik maakt de TM-C3500 tot een bijna onmisbare aanvulling voor ieder bedrijf dat labels, tickets en badges print.

  Consumabels:


  Maintenancebox: SJMB3500
  SKU: C33S020580

  inktcartridges TM-3500:

  Cyan: SJIC22P(C)
  SKU: C33S020602

  Magenta: SJIC22P(M)
  SKU: C33S020603

  Yellow: SJIC22P(Y)
  SKU: C33S020604

  Black (Key): SJIC22P(K)
  SKU: C33S020601

  TM-C3500 blog posts.

  Alles
  Epson colorworks
  TM-C3500

  Afbeeldingen

  No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

  Downloads

  Alles
  Brochure
  Case study
  Firmware
  Handleiding
  Optionele software
  Printer drivers
  Specsheet
  Technical reference guide