CW-C8000e

Ivar van der Molen

Epson CW-C8000e serie


Printsnelheid
300 mm. p/s

Print duurzaamheid
BS5609 gecertificeerd*

Printkwaliteit
Hoge resolutie + kleurbeheer

Printer betrouwbaarheid
Precision core printkop

Kopen op businesslabels
CoverPlus informatie
Epson Colorworks TM-C7500(G)

CW-C8000 - BK voor glossy of MK voor mat

CW-C8000 BK - Glossy

De industriële inkjet labelprinter voor glanzende media. Optimale droging en kleuropbrengst op glanzende inkjet labels

Voor glanzende media

Glossy materiaal neemt inkt aanzienlijk langzamer op doordat de glanzende coating een hogere dichtheid heeft. De speciale samenstelling van de zwarte BK inkt zorgt voor een direct droging, ook op een glanzende coating

CW-C8000 MK - Matte

De industriële inkjet labelprinter voor matte inkjet media. Optimaal kleurbereik, diep zwart en intense donkere tinten op matte media.

Duurzame matte afdrukken

Produceer moeiteloos de meest duurzame labels. De speciale Epson ColorWorks inkten voldoen zelfs, in combinatie met de juiste inkjet labels, volledig aan de BS5609 normering voor de chemische industrie.

 • Duurzame afdrukken

  Door het gebruik van pigment inkt i.p.v. dye-based inkt zijn afdrukken bestand tegen water, alcohol, aceton en vele andere vloeistoffen.

 • Snel, sneller, snelst

  Met 300 mm per seconde zijn al uw labels vliegensvlug geprint en klaar voor gebruik.

 • PrecisionCore printkop

  Uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde PrecisionCore printkop is de TM-C7500 naast zeer zuinig in verbruik ook zeer betrouwbaar.

 • Hoge resolutie

  De resolutie van 600x1200 DPI zorgt voor haarfijne afdrukken met zichtbare details.

 • Neem controle over de kleuren en kleurechtheid

  Print de juiste kleuren door gebruik te maken van ICM kleurprofielen of zorg voor een exacte kleur van je logo of huisstijl d.m.v. spotcolor replacement.

 • ESC label (ZPL2 compatibel)

  Gemakkelijk te integreren in een huidige applicatie gebaseerd op ZLP2.

  Specificaties:


  Printtechniek: inkjet (pigment)
  Resolutie: 600x1200 DPI
  Printsnelheid: 300 mm. p/s
  Printbereik: Max 108 mm.
  Media breedte: Min 25 mm. / Max 112mm.
  Detectie: Gap, Black-Mark & Endless
  Interface: Ethernet & USB 2.0 (Optional Wifi)
  Max label lengte: 1152 mm.

  Supported printer languages: ESC/Label & ZPL2
  Autocutter: Ja
  Gewicht: 35kg
  Printerdriver: Windows, Linux, SAP, iOS, MacOS

  Specsheet downloaden

  Over de Epson ColorWorks CW-C8000 Serie:


  Twee Varianten voor Verschillende Behoeften

  De Epson ColorWorks CW-C8000 serie biedt industriële kleurenlabelprinters die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de veeleisende behoeften van moderne zakelijke omgevingen. Deze serie bestaat uit twee varianten: de CW-C8000e BK en de CW-C8000e MK, elk geoptimaliseerd voor verschillende mediatypen. De CW-C8000e BK is geschikt voor zowel matte als glanzende media, terwijl de CW-C8000e MK specifiek is ontworpen voor het printen op matte media. Beide modellen leveren uitzonderlijke prestaties en bieden de flexibiliteit en kwaliteit die bedrijven nodig hebben voor hun labelproductie.

  Hoge Prestaties en Consistentie

  De CW-C8000 serie is uitgerust met de PrecisionCore-printkop en maakt gebruik van Epson’s Nozzle Verification Technology (NVT), wat zorgt voor consistente, hoogwaardige afdrukken en minimaliseert onderhoudstijd. Met printsnelheden tot 300 mm/sec en een resolutie van 600 x 1200 dpi, kunnen gebruikers snel en efficiënt professionele labels produceren. Deze printers ondersteunen een breed scala aan mediatypen en -formaten, variërend van 1 tot 4 inches in breedte, wat hen ideaal maakt voor diverse toepassingen zoals voedsel- en drankenetikettering, verpakkingen, EU-energielabels en GHS-labels.

  Kostenefficiëntie en Milieuvriendelijkheid

  Een van de belangrijkste voordelen van de Epson ColorWorks CW-C8000 serie is de kostenefficiëntie. Door on-demand te printen, kunnen bedrijven de noodzaak van voorbedrukte labels en grote voorraden elimineren, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen. De inktcartridges hebben een grote capaciteit van 480 ml, wat zorgt voor langere printintervallen en minder frequente vervangingen. Bovendien dragen de milieuvriendelijke inktpouches bij aan een lagere ecologische voetafdruk, doordat ze tot 75% minder grondstoffen verbruiken in vergelijking met traditionele cartridges.

  Eenvoudige Integratie en Gebruiksgemak

  Beide varianten van de CW-C8000 serie zijn eenvoudig te integreren in bestaande systemen dankzij de ESC/Label programmeertaal en uitgebreide connectiviteitsopties, inclusief cloud printen. Dit maakt de installatie en het gebruik uiterst gebruiksvriendelijk, terwijl de robuuste bouw en betrouwbare prestaties ervoor zorgen dat uw labelproductie altijd soepel verloopt. Smart2B biedt deze innovatieve printers aan om uw zakelijke processen te optimaliseren en te voldoen aan al uw labelbehoeften. Bestel de Epson ColorWorks CW-C8000e BK of MK vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze geavanceerde labeloplossingen.


  Consumabels:


  Maintenancebox: SJMB7500
  SKU: C33S020596

  Ïnktcartridges:

  Cyan: 
  SKU: C13T55P240

  Magenta: 
  SKU: C13T55P340

  Yellow: 
  SKU: C13T55P440

  Black (Key): 
  BK versie SKU: C13T55P140
  MK versie SKU: C13T55P540

  Afbeeldingen

  No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.