DIA120GR, 118gr ticket mat

Levi van der Molen

Beschrijving:

Mat papier zonder lijmlaag.
Perfecte afdrukken met pigment en dye based inkten.

Dit materiaal is een van de zwaarste papieren die nog op rol te verwerken is. Tevens is dit materiaal ook nog te verwerken met de Cutter van de Epson TM-C3500. Constant snijden zonder voorgestanste perforatie is echter af te raden i.v.m. versnelde slijtage.

De DIA140GR is ook nog te verwerken op rol en te snijden met de cutter van de C3500.
Alleen zouden wij u willen adviseren bij een applicatie waarbij betrouwbaarheid een belangrijk onderdeel is, niet de maximale specs proberen te bereiken maar een veilige keuze te maken.

Specificaties:

Grammage: 118 ± 8 g/m²
Dikte: 150 ± 8 μm
Opacity: 95 ± 3 %
Smoothness (fs) (Bekk): 45 ± 20 sec
Stiffness (MD): 11 ± 4 mN
Stiffness (CD): 6 ± 3 mN

Eigenschappen:

Water bestendig
Papier verpulverd bij wrijving.
Print kwaliteit
Luxe matting uitstraling
Kleur opbrengst
Mooie kleuren en zwarttonen

Toelichting eigenschappen:

De bovenstaande materiaal eigenschappen zijn het resultaat van het uitvoerig testen van de materialen in combinatie met de kleuren label printers uit de Epson Colorworks range (TM-C3500, TM-C7500(G) & GP-C831).

Deze eigenschappen geven een eerlijk en goed beeld van de kwaliteit. Toch adviseren wij ten alle tijden om, voor het plaatsen van bestellingen, een sample rol op te vragen om zelf te testen.  

Het staat Smart2B ten alle tijden vrij om, zonder melding vooraf, wijzigingen in het materiaal door te voeren indien Smart2B dit om welke rede dan ook noodzakelijk acht.