bezoekersbadge in kleur

Events.nl – EventSummit 2019 kiest voor badges in kleur

Nadat “Best Of Events 2019” (BOE19) in Dortmund de keuze voor ExpoBadge maakte, deed EventSummit 2019 dat ook.

Smart2B leverde voor de BOE19 de badges aan de Duitse ExpoBadge partner FastLane GMBH voor de EventSummit 2019 mochten we de badges aan aanmelder.nl leveren. High Profile Events was er snel bij om ook hier verslag van te doen. De bezoekersbadge in kleur printen wordt duidelijk de nieuwe standaard. Onderstaand een kort verslag over aanmelder.nl, ExpoBadge en het printen van bezoekersbadges in kleur tijdens de EventSummit 2019 in de Ahoy Rotterdam.

ExpoBadge in gebruik door de hostesses van aanmelder.nl

EventSummit 2019 kiest voor badges in kleur

Na de BOE19 heeft ook de EventSummit gekozen voor het live printen van bezoekersbadges in kleur. Waar het in Dortmund FastLane Gmbh was, die de eer had om het printen van bezoekersbadges te verzorgen, is aanmelder.nl de gelukkige in Rotterdam tijdens de EventSummit 2019. Wederom werd er gekozen voor de ExpoBadges van Smart2B.

Hiervoor stonden er maar liefst 20 tablets en 15 Epson badgeprinters klaar voor het inchecken. Om de badges snel en efficiënt live in kleur te printen werd er gebruik gemaakt van een Epson TM-C3500 badgeprinter met badges van ExpoBadge.

Passend bij iedere bezoeker

bezoekersbadge in kleur

Bezoekersbadge EventSummit 2019

Ruim 6.000 bezoekers passeerden de entree van de EventSummit en kregen daar hun bezoekersbadge uitgereikt. aanmelder.nl maakte hierbij gebruik van de ExpoBadges, met als voordeel dat deze netjes dubbelzijdig geprint konden worden. Zo kreeg iedere bezoeker, exposant en student een passende badge uitgereikt.

Door het on-site in kleur printen van de bezoekersbadges kon iedereen bij de entree aansluiten in dezelfde rij. Zowel exposanten, studenten als bezoekers van EventSummit en de gelijktijdige congressen konden snel en zonder oponthoud worden ingecheckt.

No Waste

Aan het einde van het event waren er nog 2.000 badges over. ‘Voorheen werden de badges voorgedrukt door een drukker en alles wat aan het einde van het event over was verdween zo in de container,’ aldus Ivar van der Molen van Smart2B. ‘Door gebruik te maken van een Epson TM-C3500 printer en de ExpoBadge producten is dit verleden tijd. De overgebleven badges zijn blanco en dus in te zetten bij een volgend event. Dat is beter voor het milieu, maar natuurlijk ook prettig voor de portemonnee,’ vervolgt Van der Molen.

lees ook: Events.nl – BOE19 print bezoekersbadges live én in kleur

FastLane – Verantwoordelijk voor de bezoekersbadges in kleur tijdens de BOE19