Epson ColorWorks CW-C6500Pe

CW-C6500Ae

Ivar van der Molen

Epson CW-C6500Ae


Print snelheid
85 mm. p/s

Print duurzaamheid
BS5609 gecertificeerd

Print kwaliteit
Hoge resolutie en kleurbeheer

Printer betroubaarheid
Seriële PrecisionCore printkop

Advies prijs
0
excl. BTW

Wie moet hier vanaf weten?

Epson ColorWorks CW-C6500Pe

Speciale mogelijkheden

Aangepaste kleuren

Het blijft altijd een uitdaging, de juiste kleur printen. De kleur van een bedrijfslogo of huisstijl komt vaak behoorlijk precies. Het goed printen van deze kleuren op verschillende materialen WAS onmogelijk.

Kleur management

De Epson CW-C6000 series hebben de mogelijkheid om materiaal en kleur samen te kalibreren. Zo worden kleuren altijd correct geprint!

Gebruiksgemak

Rollen inladen vanaf de voorkant of achterkant? Weten of de labelrollen bijna op zijn? Welke labels zaten er ook alweer in de printer?

Overal aan gedacht

Het scherm op de printer voorziet de gebruiker van alle informatie. De innovatieve klep kan van de voor- of achterzijde geopend worden waardoor de printer van alle kanten te bedienen is.

 • Extra breed

  Zonder in te leveren op kwaliteit of gebruiksgemak printen in breedte van 25,4 tot 215,9 mm breed

 • Color managment

  De C6000 serie van Epson is voorzien van een color management waardoor kleuren nog beter overeenkomen

 • Seriële PrecisionCore printkop

  De Seriële PrecisionCore van Epson zorgt voor een optimale afdrukkwaliteit en snelheid terwijl deze zichzelf onderhoud. Hierdoor is de printer vrijwel onderhoudsvrij en is een lange levensduur gewaarborgd.

 • Hoge resolutie

  Met een resolutie van maar liefst 1200 x 1200 dpi is en afdruk altijd haarscherp.

 • Complete informatie voorziening en gebruiksgemak

  Nooit eerder was een printer zo gebruiksvriendelijk de klep voor de labelrollen kan open vanaf de voor- en achterzijde en zelfs compleet verwijderd worden en het kleuren display voorziet van alle nodig informatie.

  Specificaties:


  Printtechniek: inkjet (pigment)
  Resolutie: 1200x1200 DPI
  Print snelheid: 85 mm. p/s
  Printbereik: Max 215,9 mm.
  Media breedte: Min 25,4 mm. / Max 220mm.
  Detectie: Gap, Black-Mark & Endless
  Interface: Ethernet & USB 2.0
  Max label lengte: 1152 mm.

  supported printer languages: ESC/Label & ZPL2
  Autocutter: Ja
  Gewicht: 55kg
  Printerdriver: Windows, Linux, Mac OS, SAP

  Specsheet downloaden

  Beschrijving:


  Met de introductie van de Epson ColorWorks CW-C6000 serie heeft Epson het gat tussen de ColorWorks C3500 en C7500(G) printer goed opgevuld. Voor de introductie van de CW-C6000 series heeft Epson goed geluisterd naar de markt en de Epson ColorWorks partners. Zowel de vraag voor bredere printers als voor betere aansturing zijn beantwoord. Epson heeft voor de CW-C6000 series ook geluisterd naar de vraag voor standaard drivers voor niet alleen Windows, dit resulteert in standaard beschikbare drivers voor Linux en Mac OS.  Daarnaast zorgt de ColorWorks CW-C6000 series voor betaalbare en breed inzetbare kleurenlabelprinters met een hoge resolutie.

  De Epson ColorWorks CW-C6000 series bestaat uit een 4 tal modellen. De CW-C6500Ae onderscheid zich in deze serie door de printbreedte van meer dan 210 mm te combineren met een snijunit. Met deze snijunit kan de printer niet alleen aan het eind van de print opdracht snijden maar ook ieder label per stuk knippen in de juiste lengte. Hierdoor kan er gebruik gemaakt worden van een eindeloze label rol en gewerkt worden met een variabele printlengte per label.

  Daarnaast is de CW-C6500Ae net als de rest van de CW-C6000 serie voorzien van vele gebruiksgemakken voor zowel aansturing als operator. De bovenklep voor het laden en wisselen van de labelrollen kan zowel aan de voorzijde als de achterzijde geopend worden. Indien nodig kan deze zelfs eenvoudig in zijn geheel worden afgenomen. Ook het nieuwe innovatieve kleuren display voorziet van alle gemakken zoals gemakkelijk instellingen wijzigen en inzicht in de staat van de verbruiksmaterialen. Niet alleen het inktniveau is zichtbaar maar ook een schatting van het aantal nog beschikbare labels op de rol wordt weergegeven.

  Consumabels:


  Maintenancebox: SJMB6000
  SKU: C33S021501

  Cyan: SJIC36P(C)
  SKU: C13T44C240

  Magenta: SJIC36P(M)
  SKU: C13T44C340

  Yellow: SJIC36P(Y)
  SKU: C13T44C440

  Black (Key): SJIC36P(K)
  SKU: C13T44C140

  CW-C6000 series blog posts.