Vacature: Commercieel medewerker B2B (fulltime – junior functie)

Ons verkoop team bij Smart2B is dringend opzoek naar jouw ondersteuning. We werken momenteel met een team van 5 mensen en kennen een gezellig en informele werksfeer.

Met veel vrijheid voor eigen inbreng krijg je een breed takenpakket. Doordat je flexibele instelling en eigen inzicht verricht je al snel veel taken zelfstandig. Uiteraard staat de rest van het team klaar om je te helpen en te ondersteunen. Je krijgt veel kennis bijgebracht over onze producten, zodat je de klanten goed kan adviseren en ondersteunen.

Je dagelijkse takenpakket zal bestaan uit:

  • Onderhouden van klant contact per telefoon en email;
  • Verwerken van bestellingen en aanvragen;
  • Adviseren en ondersteunen van klanten;
  • Verzendklaar maken van orders;
  • Bijhouden van het magazijn;

Jouw profiel

Om goed in ons team te passen is het belangrijk dat je erg flexibel bent en veel eigen inzicht hebt.  Je bent in staat veel dingen snel eigen te maken en pakt zelfstandig taken op. Uiteraard leer je graag dingen bij en ben je bereid om de rest van het team waar nodig te ondersteunen ook als dit buiten je dagelijkse takenpakket valt. Bovenal ben je een gezellig aanvulling voor het team.

Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en spreek je minimaal de Engelse taal.

Over Smart2B

Smart2B is een groeiend bedrijf in de labelindustrie en verkoopt enkel aan bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

Bij Smart2B staat het samenwerken en het opbouwen van een lange termijn relatief met zowel klant als leverancier voorop. Het leveren van labelprinters en labelmaterialen gaat daarom bij Smart2B samen met veel expertise en service. Klanten helpen en ondersteunen is bij Smart2B vanzelfsprekend en ons team vindt het pas goed genoeg als de klant verder kan werken, ook als dit niet een directe verkoop oplevert.

Meer weten over wat we verkopen en wie we zijn? Kijk dan eens op onze websites.

Kom jij ons team versterken?

Pas jij in ons team en heb jij zin om snel bij ons aan de slag te gaan? Dan zien we je sollicitatie dan graag verschijnen, het liefst samen met je CV. Na je sollicitatie proberen we snel te reageren en je eventueel uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. 

Je sollicitatie mag je richten aan Ivar van der Molen via ivar@smart2b.nl.
De vacature blijft open staan tot de juiste kandidaat is gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd