Gratis 2 jaar extra garantie – Epson ColorWorks (2019)

Epson garantie verlenging 2018 bannerWat geeft meer vertrouwen dan zomaar een goed product? De Epson ColorWorks inkjet label printers zijn stuks voor stuk zeer betrouwbaar. Ook Epson zelf heeft enorm veel vertrouwen in de Epson ColorWorks serie. Als bewijs van deze betrouwbaarheid is de garantie op deze printers tijdelijk met 2 jaar verlengt. Dit betekend dat de garantie maar liefst 3 jaar bedraagt.

Welke garantie zit er op de Epson ColorWorks printers?

De garantie die u normaal voor 1 jaar krijgt geld nu voor 3 jaar. Er wordt dus gratis 2 jaar extra zekerheid geboden. De garantie die op de verschillende modellen gegeven wordt verschilt echter wel. Om gebruik te maken van deze tijdelijke verlenging is het wel noodzakelijk dat de klant na aanschaf de printer registreert. Dit moet, binnen 28 dagen na aanschaf, gebeuren op de website van Epson. De link voor deze registratie vind u onderaan deze pagina of door op de afbeelding rechts te klikken.

Deze actie loop van 01-07-2019 tot en met 30-09-2019. Na deze actie periode zal de garantie weer standaard 1 jaar bedragen.

Industriële kleuren label printers – Epson ColorWorks TM-C7500 en TM-C7500G

De standaard garantie op de Epson TM-C7500 en TM-C7500G inkjet label printers is op basis van een zogenaamde “Swap on site” service. Deze garantie loopt dus normaal voor 1 jaar en werkt als volgt.

  1. Er is een probleem met de printer welke niet via onze telefonische support opgelost kan worden.
  2. De printer wordt aangemeld voor reparatie bij Epson en er wordt door Epson een RMA nummer aangemaakt en toegestuurd.
  3. Binnen 1 werkdag contact opgenomen voor het maken van een afspraak. Op de afgesproken datum wordt een andere printer geleverd.
  4. De nieuwe printer wordt door de klant aangesloten en onze service afdeling helpt u met het instellen van de nieuwe printer.
  5. De oude printer wordt enkele dagen later opgehaald. Zo is er wat tijd om de nieuwe printer klaar te maken voor productie. Ook kan deze tijd gebruikt worden om de Epson printer klaar te maken voor transport.
  6. Als de oude printer gerepareerd kan worden wordt deze retour gestuurd aan de klant. De vervangende printer wordt dan enkele dagen later weer opgehaald. Mocht de oude printer niet meer te repareren zijn, dan blijft de vervangende printer bij de klant staan.

Deze garantie wordt tijdens de actie periode met 2 jaar verlengt. Zo is er maar liefst 3 jaar zekerheid, en dat moet haast wel vertrouwen geven.

Desktop kleuren label printer – Epson ColorWorks TM-C3500

Voor de Epson ColorWorks TM-C3500, het desktop model uit de ColorWorks reeks, geld een andere garantie service. Voor deze inkjet label printer geld een garantie van 1 jaar op basis van “Return to base” service. Kort gezegd moet deze printer opgestuurd worden voor reparatie. Voor deze printer gaat de garantie afhandeling als volgt:

  1. Er is een probleem met de printer welke niet via onze telefonische support opgelost kan worden.
  2. De printer wordt via de website van Epson aangemeld voor reparatie onder garantie.
  3. Epson stuurt een mail met verzend instructies. Deze bevatten het adres waar de printer naar toegestuurd moet worden. Ook bevat de mail verpakkingsinstructies. Deze verpakkingsinstructies zijn er om te zorgen dat de printer niet beschadigd tijdens transport. Let hier goed op, wordt de printer slechts verpakt en raakt deze onherstelbaar beschadigd? Dan kan de printer niet meer onder garantie gerepareerd te worden. Het verzenden van de printer is op eigen kosten en risico.
  4. Zodra de printer gerepareerd is word deze terug gestuurd inclusief een reparatie rapport. Zo weet de klant wat er aan de hand was en wat er eventueel vervangen is.

Ook voor dit model geld tijdens de actie periode dat deze garantie gratis met 2 jaar verlengt wordt. Dus ook op de Epson TM-C3500 wordt er tijdelijk 3 jaar zekerheid geboden.

De kleine letters

Zoals altijd zijn er aan dergelijke actie zogenaamde kleine letters welke als voorwaarden gelden. In dit geval zijn de kleine letters gelijk aan de standaard garantie voorwaarden. Deze garantie voorwaarden zijn eventueel terug te vinden op de website van Epson.

Epson Colorworks inkjet label printer registreren

Het is altijd verstandig om aangeschafte Epson ColorWorks printer te registreren. Hierdoor verloopt een eventuele garantie afhandeling snel en soepel. Tijdens de actie periode is het registreren van de Epson ColorWorks printer zelfs verplicht. Als een aangeschafte Epson ColorWorks inkjet label printer niet binnen 28 dagen geregistreerd is vervalt de gratis garantie verlenging. Ik hoef vast niet uit te leggen dat het zonde zou zijn als hierdoor 2 jaar extra garantie vervalt.

Registreer de printer via de onderstaande link:

http://www.epson.nl/printergarantie

Vragen of problemen met een Epson ColorWorks inkjet kleuren label printer? Neem gerust contact op met onze service afdeling. Wees gerust, in tegen stelling tot vele andere sturen wij niet meteen een factuur. We verwachten maar 1 ding terug, een eerlijke kans om leverancier te worden voor al uw labels, etiketten en printers. Want daar zijn wij goed in.Epson ColorWorks warranty promotion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *