03-2019: Smart2B gaat verhuizen!

FOR ENGLISH PRESS HERE

Smart2B verhuist op 08-03-2019

U leest het goed, Smart2B verlaat na bijna 14 jaar haar locatie in Otterlo.
In 14 jaar is er veel gebeurd, de meeste mijlpalen kunt u vinden in ons bedrijfsprofiel. Smart2B is op de Harskamperweg 34 in Otterlo gegroeid tot een volwaardig bedrijf en in 2015 werd er zelfs nog een nieuw kantoor neergezet. Dit nieuwe kantoor moet de komende jaren voldoende ruimte gaan bieden voor de groei. Na 2 jaar bleek echter dat ook dit pand al wat klein begon te worden.

In 2018 is er daarom besloten om te gaan verhuizen. We betrekken onze nieuwe locatie op 11-03-2019. Ons nieuwe adres wordt:
Smart2B B.V.
Lenderinkweg 8
6733 AX Wekerom

Op de groei

Uiteraard hopen we de komende jaren nog verder door te groeien. Bij het zoeken van onze nieuwe plek is dan ook rekening gehouden met de mogelijkheid om door te groeien. Vooral de productie en het magazijn krijgen er behoorlijk wat ruimte bij. Voor beide ruimtes is er een ruime verdubbeling ten opzichte van de huidige situatie. Ook op het kantoor komt er wat meer ruimte en we krijgen beschikking over een aparte spreekruimte.

Zo weten we zeker dat we weer jaren vooruit kunnen. Mocht het toch weer snel te klein zijn dan zijn we u als klant alleen maar dankbaar. We zijn dan immers (weer) veel sneller gegroeid dan verwacht en dat is alleen maar positief.

Verhuizing

Een bedrijfsverhuizing heeft natuurlijk altijd een impact. Vaak is die impact behoorlijk groot en zijn er kansen op bijvoorbeeld beperkte bereikbaarheid. Bij de verhuizing van Smart2B B.V. zal dit uiteraard niet anders zijn. Wij gaan we er alles aan doen om de impact voor u als klant zo klein mogelijk te houden. Verder proberen wij al onze klanten maar ook leveranciers tijdig te informeren.

De planning

Uiteraard zijn we de dagen voor de verhuisdatum al druk bezig met voorbereiden en kan het zijn dat voorraden wat beperkter of helemaal niet beschikbaar zijn. Mocht het zo zijn dat we moeite hebben met het uitleveren van uw bestelling nemen we uiteraard meteen contact met u op.

Op vrijdag 08-03-2019 staan de verhuiswagens voor de deur in Otterlo. Dit betekend dat we gedurende deze dag alles zullen overbrengen en telefonisch niet bereikbaar zullen zijn. Ook hebben we geen beschikking over onze computers en productie machines, deze worden uiteraard ook over verhuist. Dus ook emails worden zeer beperkt gelezen en beantwoord. Gelukkig hebben we in 2019 zogenaamde smartphones en kunnen we zo nu en dan toch even snel kijken of er dringende zaken zijn. Omdat ook de voorraden overgebracht gaan worden op deze dag zullen gedurende deze dag geen order verstuurd worden.

Om onze klanten zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn proberen we de ongemakken te beperken tot deze ene vrijdag. Dit betekend dat we het weekend met wat extra hulpkrachten de nieuwe locatie gereed gaan maken om maandag 11 maart weer helemaal up en running te zijn. Helemaal naïef zijn we niet en we beseffen ons dan ook het niet die maandag allemaal meteen helemaal soepel zal lopen. Daarnaast zullen we zelf ook moeten wennen aan onze nieuwe omgeving. We zijn ons er dus van bewust dat het een behoorlijk impact zal hebben in deze periode en hopen daarvoor op uw begrip.

Belangrijke datums:

07-03-2019:
De dag voor het verhuizen beginnen we uiteraard al met inpakken. Op enkele uitzonderingen na zullen we deze dag geen leveringen in ontvangst nemen. Wel zullen we deze dag trachten alle leveringen naar klanten te versturen.

08-03-2019:
De dag van het verhuizen. Smart2B is deze dag niet bereikbaar en bestellingen kunnen deze gehele dag niet uitgeleverd worden.

11-03-2019:
De eerste dag op de nieuwe locatie. Deze dag zullen we proberen z.s.m. alle werkzaamheden in te halen terwijl we tevens de laatste puntjes op de “i” zetten.

Vragen of dringende zaken tijdens de verhuizing?

Mocht u met zeer dringende zaken zitten stuur dan een email. Begin het onderwerp van deze mail met “*URGENT!*” zodat de mail goed opvalt. Hoewel dit GEEN garantie geeft dat we de mail snel kunnen oppakken en beantwoorden verhoogt dit de kans wel aanzienlijk. Wel vragen wij u dit enkel te doen als het echt noodzakelijk is om dit per direct te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *